skivakanties-zwitserland         

Landal SkiLife: Skivakanties Zwitserland

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal beschikt over 62 parken met in totaal circa 11.000 bungalows. De bungalowparken, campings en de fraaie wintersport accommodaties zijn gelegen in prachtige natuurgebieden in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechie en Zwitserland.

Schitterende parken met comfortabele, veelal vrijstaande bungalows of luxe villa’s met whirpool, sauna en/of solarium. Soms met een groot aantal faciliteiten, soms met beperktere voorzieningen. In ieder geval is er altijd de ruimte, rust en persoonlijke aandacht die kenmerkend zijn voor Landal GreenParks. Landal GreenParks is hiermee een vooraanstaande bungalowaanbieder in Europa.  Landal Vierwaldstättersee
Morschach, Centraal Zwitserland

Op een plateau aan één van de mooiste meren van Europa ligt de Vierwaldstättersee. Genietend van de warmte in het schitterende Romeins-Ierse Thermencomplex zou u bijna vergeten dat het buiten vriest... Tenzij u al een stukje door de sneeuw naar de bowlingbaan, het zwembad of het fitnesscentrum bent gelopen. In dit autovrije park kan het hele gezin zich, zowel binnen als buiten, helemaal uitleven. Maak ook eens een ritje met de arrenslee of doe mee aan een fakkeltocht... Leuk voor de kinderen!

Kenmerken Landal Vierwaldstättersee:
42 appartementen
Gelegen op een zonnig plateau aan het meer Vierwaldstättersee
Hoogte skigebied: 1.300 - 1.922 meter
Ca. 845 km van Utrecht
In de winter zijn winterbanden en sneeuwkettingen verplicht

  Landal Resort Walensee
Unterterzen, Oost-Zwitserland

Aan de zonnige oevers van de romantische Walensee ligt Landal Resort Walensee. Slechts 80 km van Zürich in de regio Heidiland. Het park ligt vlakbij het dalstation die u naar het fantastische skigebied Flumserberg brengt. Het gebied ligt op een hoogte van 1.220 tot 2.222 meter met goed geprepareerde pistes en moderne liften. Het gebied geldt als een goed bewaard geheim onder de skigebieden. Het park zelf heeft een ruim aanbod van wellness faciliteiten, activiteiten voor kinderen, verscheidene restaurants, een aangesloten skischool, alles wat u maar wenst tijdens uw skivakantie.

Kenmerken Landal Resort Walensee:
5 chalets, 126 appartementen en 22 hotelkamers die over meerdere nieuwe gebouwen verdeeld zijn
Dalstation naar skigebied Flumserberg nabij het park
Vijf minuten verwijderd van dichtstbijzijnde snelweg, paar minuten lopen van treinstation