skivakanties-zwitserland         

Aanbiedingen en lastminutes op skivakanties-zwitserland.nl

Jaarlijks trekken ruim een miljoen Nederlanders voor een sneeuwvakantie de bergen in. Minder dan 10 procent van de Nederlanders kiest voor wintersport in Zwitserland en daarmee is het land een echt avontuurlijke bestemming! Hier geen platgetreden paden en Nederlandstalige menukaarten! Als u voor de wintersport naar Zwitserland gaat, zijn de mogelijkheden voor een onvergetelijke sneeuwvakantie bijna onbegrensd. Het land kent wel 200 plaatsen waar de wintersport in al zijn vormen kan worden beoefend. En overal kan van uitstekende voorzieningen gebruik worden gemaakt. Of u nu gezellig en knus of luxe en mondain zoekt, Zwitserland biedt het allemaal. Voor een overzicht van skivakanties en wintersportreizen naar Zwitserland kijkt u hier.

Wintersport in Zwitserland heeft nog steeds een bijsmaak van 'duur' en 'elitair'. Toch is er sinds de komst van de euro geen structureel prijsverschil meer met bijvoorbeeld Frankrijk en Oostenrijk.

De belangrijkste Zwitserse skigebieden zijn Het Berner-Oberland, letterlijk op hoog niveau met afdalingen die het uiterste uit de skiŽr en snowboarder halen, Wallis, een fantastische bergwereld met meer dan 50 toppen die de 4000 meter passeren en GraubŁnden, ook een prima plek om de vakantie door te brengen. Na het skiŽn kan er op en langs de pistes in sneeuwbars en restaurants volop van de aprŤs ski worden genoten. Voor meer informatie over skigebieden in Zwitserland klikt u hier.

Tenslotte vindt u onder het onderdeel links een handig overzicht met links naar tal van andere websites met betrekking tot skivakanties Zwitserland. Wij wensen u veel plezier en hopen u snel te mogen verwelkomen in Zwitserland!